De partners van Realnomics geven les bij de Amsterdam School of Real Estate. Zij hebben incompany training verzorgd voor oa. het Rijksvastgoedbedrijf en Gemeente Leiden en verzorgen specials bij BNA en Alex van Groningen.

Realnomics deelt haar financiële kennis, vaardigheden en ervaring door les te geven bij de Amsterdam School of Real Estate, het geven van cursussen en incompany-trainingen. Deze sessies hebben het kenmerk van ‘leren door doen’ waardoor de maximale leerervaring wordt gecreëerd.

Veel vastgoedorganisaties, zoals corporaties en gemeenten staan voor grote veranderingen. Projecten komen niet meer eenvoudig tot stand en veelal is samenwerken tussen partijen nodig. Vastgoedpartijen zoals gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en beleggers moeten ‘over de schutting gaan kijken’ en samen tot een passende financiële oplossing komen. Van de bestaande organisaties wordt verwacht dat zij in staat zijn hier op adequate wijze mee om te gaan.

Realnomics draagt door middel van opleiding en incompany trainingen bij aan het vergroten van de financiële kennis binnen uw organisatie en het invullen van de kennisbehoefte. In onze trainingen staat de koppeling  tussen de theorie en de dagelijkse praktijk centraal. Onze trainingen moeten direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie. Om deze reden zijn de meeste trainingen maatwerk en worden ze in overleg met u afgestemd op uw organisatie en behoeften.

Zij hebben in het verleden voor verschillende opleidingsinstituten, universiteiten en bedrijven cursussen en incompany trainingen gegeven (Stichting Opleiding Makelaardij, NOVAM, TU-Delft, Hogeschool Den Haag, Havenbedrijf Rotterdam, Woonstede).

Gerelateerde producten

  • Doceren
  • Incompany training
  • Coaching on the job