Proces

Veel vastgoedorganisaties en gebouw- of gebiedstransformaties vragen om continue aandacht vanuit financieel strategisch perspectief. Realnomics wordt ingehuurd om projectteams, organisaties of directies op interim basis te ondersteunen.

Realnomics helpt opdrachtgevers die behoefte hebben aan onafhankelijk financiële denkkracht in projecten en/of processen.

Realnomics werkt als financieel procesmanager of interim manager samen met de betrokken projectmanager of werknemers van uw organisatie. Hierbij geven wij vanuit onze vastgoedeconomische kennis inhoud aan het proces en wordt o.a. gebruik gemaakt van onze expertise op het gebied van grondexploitaties, risicomanagement, ontwikkel- en aanbestedingsstrategie en portefeuille-, assetmanagement.

Dealmaking

Vastgoedprojecten en met name binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zijn vaak langdurige processen om te komen van initiatief tot ontwikkeling. Projecten komen niet eenvoudig tot stand en veelal is samenwerken tussen partijen noodzakelijk. Het creëren van draagvlak en consensus staat centraal. Door onze directe betrokkenheid kunnen wij snel inzicht geven in de financiële consequenties en risico’s van voorstellen bij onderhandelingen en kunnen wij met oog voor de organisatie en de omgeving oplossingen aandragen.

Als interim professional werkt Realnomics mee aan het realiseren van duurzame business cases en vastgoedportefeuilles en bij het maken van vastgoeddeals, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten of ontwikkelovereenkomsten. In het kader van risicomanagement is dit  een bewezen formule die wij succesvol bij veel van onze opdrachtgevers inzetten.

Gerelateerde producten

  • Interim professionals
  • Interim management
  • Dealmaking