MORE: de ontwikkeling van het nieuwe entreegebied van het Leiden Bio Science Park. Ontwikkelaar en investeerder Yisheng Development geeft leiding aan een ontwikkelteam bestaande uit Lingotto, RED+ en Realnomics en een ontwerpteam met VenhoevenCS, Paul de Ruiter Architects en Landlab.

De ontwikkeling betekent een grote kwaliteitsslag in het hele gebied LBSP, ook qua levendigheid en diversiteit. In totaal worden er circa 1.100 woningen ontwikkeld met een uitgebreid voorzieningenprogramma, een hotel, een short stay gebouw en horeca- en retailvoorzieningen met een totaaloppervlak van circa 64.025 vierkante meter BVO en veel ruimte voor ontmoeting. Het ontwerp van Yisheng Development is ruimtelijk en architectonisch aantrekkelijk vormgegeven, met veel aandacht voor duurzaamheid en gezondheid.

De Universiteit Leiden heeft in 2018 een markttender uitgeschreven met betrekking tot de herontwikkeling van het Entreegebied van LBSP. Realnomics heeft in het tendertraject financiële advieswerkzaamheden verricht waaronder de onderbouwing van het financiële bod. Met trots maakt Realnomics deel uit van het ontwikkelteam en zal zij haar financieel economische kennis en expertise inbrengen om te komen tot realisatie van het plan MORE.